OKULUMUZ ERASMUS+ PROGRAMI 2019 TEKLİF ÇAĞRISI DÖNEMİNDE "EĞİTİM İÇİN DEĞİŞ YA DA YENİLEN" PROJESİ İLE HİBE DESTEĞİ ALDI.

Okulumuz proje ekibinin Erasmus+ Programı kapsamında 2019 Yılı teklif çağrısı döneminde  sunduğu "Eğitim İçin Değiş Ya Da Yenilen" başlıklı projesi Avrupa Birliği Başkanlığı, Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından hibe desteği ile kabul edilmiştir. Erasmus+ Programı kapsamında öğretmenlerimiz üç farklı Avrupa ülkesinde "Pozitif Öğretmen Psikolojisi", "Pozitif Sınıf İklimi Oluşturma" ve " Mutlu Okul" başlıklarında bir hafta süre ile eğitim alacaklardır. Eğitim sonrasında deneyimlerini ve öğrenme çıktılarını hem okulumuzdaki öğretmenlere hem de bölgemizdeki öğretmenler ile paylaşacaktır.